Bατόμουρο Αδυνατίσματος Για Άντρες (Rasberry Ketone Men)

AirTickets^49222_1

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μύκονος

  

 

Η κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου!

     Η Μύκονος, το νησί των ανέμων, όπως την έχουν ονομάσει λόγω των ανέμων που πνέουν το περισσότερο καιρό, είναι το πιο δημοφιλές και κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συγκαταλέγεται στα πιο διάσημα νησιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Το φως στη Μύκονο από τις πρώτες πρωινές αχτίδες του ήλιου μέχρι την δύση του είναι εκπληκτικό και συμπληρώνει την ατμόσφαιρα των εικόνων που φαντάζουν λες και ξεπήδησαν από ζωγραφικό πίνακα.
        Ξεχωριστή και ιδιαίτερη η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της με τα τετράγωνα κατάλευκα σπίτια χτισμένα πότε το ένα πολύ κοντά στο άλλο και πότε σκορπισμένα πάνω σε λόφους και βουνά, πότε πάνω σε μεγάλα βράχια, και πότε ακριβώς μπροστά στο κύμα. Αλλά ακόμα και χτισμένα μέσα στη θάλασσα στην πασίγνωστη Μικρή Βενετία. Εκεί που το ηλιοβασίλεμα πλημμυρίζει με χρώματα τον ουρανό και φωτίζει τα πάντα με μια βαθιά πορτοκαλί απόχρωση καθώς ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα. Κι από πάνω της, στέκουν επιβλητικά παραταγμένοι στη σειρά τέσσερις τεράστιοι άσπροι μύλοι με φυλλώδεις σκεπές, που τα παλιά χρόνια εργάζονταν σκληρά για να αλέσουν το σιτάρι και τώρα είναι εκεί απλά για να ομορφαίνουν το τοπίο.
    Η γραφική Χώρα της Μυκόνου με τα αμέτρητα πάντα ασπρισμένα σοκάκια της γεμάτα φροντισμένα όμορφα ταβερνάκια, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, που σφύζουν από ζωή, αλλά και την πολύ καλή αγορά με τα δεκάδες εμπορικά καταστήματα τα οποία παραμένουν ανοιχτά ως τις τέσσερις τα ξημερώματα και ότι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς, σε προκαλεί να την περπατάς ατέλειωτες ώρες εξερευνώντας κάθε της γωνιά.
    Το παλιό λιμάνι μπροστά στη χώρα που για χρόνια έδεναν τα καράβια για να μεταφέρουν κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έχει αρκετά καφέ και εστιατόρια με θέα το απέραντο γαλάζιο του αιγαίου, ακόμα και παραλία για να κολυμπήσει κανείς και να κάνει ηλιοθεραπεία χωρίς να απομακρυνθεί από την χώρα.
      Η Μύκονος ξεχωρίζει και για τις πολλές και ονειρεμένες παραλίες της ιδανικές για κάθε προτίμηση καλύπτοντας κάθε ηλικία και γούστο. Χρυσόξανθες αμμουδιές, κρύα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά. Πολυσύχναστες παραλίες καλά οργανωμένες με όλες τις ανέσεις, beach bar με δυνατή μουσική και τρελά πάρτι στην άμμο, παραλίες γυμνιστών, κοσμικές παραλίες που τις επισκέπτονται επώνυμοι αλλά και πιο ήσυχες και απομονωμένες με πιο απάτητες ακτές χωρίς ξαπλώστρες και ομπρέλες, παραλίες με όλες τις δυνατότητες των θαλάσσιων σπορ, και σχολές καταδύσεων αλλά και πιο οικογενειακές.
     Οι πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες στη Μύκονο βρίσκονται στη νότια πλευρά της μιας και είναι πιο προφυλαγμένες από τους βόρειους ανέμους που φυσούν στο νησί. Η μεταφορά στις παραλίες γίνεται πολύ εύκολα με το δικό σας μεταφορικό μέσο, αλλά και με την πολύ καλή και συχνή συγκοινωνία που διαθέτει το νησί, είτε οδικώς με λεωφορεία είτε με καΐκια που συνδέουν αρκετές παραλίες μεταξύ τους.
      Η Μύκονος πέρα από την φήμη που έχει για την έντονη και ξέφρενη διασκέδαση και τα ατέλειωτα πάρτι είναι ένας τόπος με αναρίθμητες ομορφιές. Ένα μαγευτικό νησί τόσο ελκυστικό που κανείς δεν μπορεί να το επισκεφτεί μόνο μια φορά.


                       
Χάρτης Μύκονος
Πως θα πάτε Μύκονο
Κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου